Eläinlääkäri Porvoossa - Lemmikkilääkärit, Mestarintie 9, 06150 Porvoo info@lemmikkilaakarit.fi Puh. 044-0602444
Eläinlääkärin nettiajanvaraus

Tervetuloa Lemmikkilääkäreille

Olemme sympaattinen ja palveleva eläinlääkäriasema Porvoon Tarmolassa. Tarjoamme kattavaa perusterveydenhoitoa koirille ja kissoille.

Vastaanottotilamme ovat vasta remontoidut, viihtyisät ja toimivat. Odotushuoneemme on valoisa ja tilava ja meille on helppo tulla myös omaa rauhaa vaativan lemmikin kanssa.

Varaamme jokaiselle vastaanottokäynnille riittävästi aikaa, jotta pystymme paneutumaan lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja keskustelemaan kaikista mieltäsi askarruttavista asioista.

Kissojen hyvinvointiin olemme erityisesti panostaneet. Odotushuoneessa kissojen kuljetuskopat saa ylös niitä varten varatulle hyllylle, jolloin kissat tuntevat olonsa vähemmän uhatuksi ja rauhalliseksi. Kaikissa tiloissamme käytämme kissoja tyynnyttäviä feromonihaihduttimia ja -suihkeita. Kissoille on myös kokonaan oma heräämönsä, jolloin omistajaansa odottavan kissan ei tarvitse stressaantua koirien läheisyydestä.

Vastaanoton yhteydessä olevasta myymälästä ja verkkokaupastamme saat lemmikillesi laadukkaat hoitotarvikkeet ja rehut helposti ja vaivattomasti.

Hoidamme lemmikkisi huolellisesti ja yksilöllisesti. Lämpimästi tervetuloa!


Olemme lomalla heinäkuun! Mukavaa kesää kaikille!Vastaanotto on auki ajanvarausten perusteella, tarkista vapaat ajat tästä linkistä!

Eläinlääkärin vastaanotto sijaitsee Porvoossa Tarmolan yritysalueella osoitteessa Mestarintie 9. Omalla autolla pääset suoraan oven eteen - parkkitilaa on runsaasti!
Karttalinkki Google mapsiin

Aukioloajat


Vastaanotto vain ajanvarauksella, tarkista nettiajanvarauksesta seuraava vapaa aikamme!

Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai jättää viestin puhelinvastaajaan, niin otamme yhteyttä!